futoeger
futoeger
Névnap^^

 
Törpihörik :)
 
Menü
 
Számláló
Indulás: 2006-09-15
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
YouTube;Vsocial
 
Szavazás
Hogy tetszik az oldal?

Ez a legszuperebb!
Nagyon jo, tanulságos
elmegy
Erre muszáj válaszolni?
fúúj neee
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
In memoriam

Szuszi

           2003. júniusa-2006. májusa

Szuszi egy vadas dzsungáriai törpehöri volt. Nagyon szép volt. Teljesen más volt mint a többi! Neki tiszta fejér volt a hasa, háta, feje szép barna volt, nem keveredett a hátán levő csíkjával. Szóval egyszerűen szép volt! :) Őt az unokatesómtól kaptam. Volt egy nyári tábor, azelőtt kb. egy héttel vette ő a hörcsögét, Szuzyt. Táborban egyik nap felhívta unokatesómat az anyukája -emlékszem, szerdai nap volt- hogy születtek kishörcsögök. Ennek tökre örültem én is. Megfordult a fejemben, hogy az egyik akár az enyém is lehetne! Felhívtam anyumat, nem bírtam tovább várni, s elmeséltem neki ami történt, mondtam neki hogy én is szeretnék egy olyan hörcsögöt! Közben gondoltam hogy úgyse engedi meg, mert vannak macskáink...El se hittem, megengedte! Na ennek nagyon örültem. :) Tábornak vége lett, szüleim jöttek értünk, hazavittük uncsitesómat, megnéztem a csöppségeket. 5-en voltak. Hetekkel később elmentünk hozzájuk. Megnéztem a hörcsögöket, futtattuk őket az ágyon, nagyon aranyosak voltak! Rögtön ki is választottam egyet, a legkisebbet, az volt a legaranyosabb --> Szuszi! :) Máskor mikor mentünk hozzájuk, már haza is vihettem. Akkor ő volt az egyetlen aki kiszökött a terráriumból... mindig is szabadulóművész volt... :) Szóval beraktuk egy dobozba, az egyik testvérével, erről anyum nem tudott... :) Elindultunk, kocsiban mutattam neki hogy milyen aranyos, előbújik a forgács alól egy fej, s utána egy másik is. :) Anyum elkezdett sípolni, hogy úristen ez kettő! Azonnal vigyük vissza! Hát visszavittük.... Szóval így került hozzám Szuszi. :) Mint már mondtam nagy szabadulóművész volt... egyik este kiszökött, nyitva volt a szobám ajtaja, a kis hörcsi meg valahogy lekerült az emeletről. A macskák meg lent vártak rá... Anyum arra ébred( nekik lent volt a hálósuobájuk) hogy furcsa hangokat hall az asztal felé, kaparás szerű hangok voltak. Kinyitja az ajtót, s látja, amint Tigris cicám kergeti Szuszit. Mafla egy macska, szóval nem tudta elkapni szerencsére! A höri befutott a szobába, apám kezébe, a macska meg nagy szemekkel próbált utána rohanni, de anyám valahogy kituszkolta... Reggel elmesélték nekem mi történt... a legelgondolkodtatóbb az, hogy hogy került le, ha leesett volna akkor biztos eltört volna valamilye, a másik az hogy lepattoghatott a lépcsőn? Lényeg, hogy reggelre épségben visszatért a helyére! :) Voltak kalandjai... Aztán egyik nap, hogy iskolába mentem reggel benéztem hozzá és ott feküdt élettelenül ugyanabban a házban amelyikben megszületett... (ugyanezen a napon születtek meg az első kis futóegerek)1 hónap múlva ünnepelte volna 3. születésnapját.

Szuszi volt számomra az eddigi legkedvesebb hörcsögöm.
Szuszi, mindig is hiányozni fogsz, remélem megtaláltad a kedvenc trapistádat az Örök Sajtmezőkön...

 

 

 Harukichi Sakurake

2004.06.-2007.03.12.

Harukichi, egy vadas dzsungáriai törpehörcsög lány volt. Kicsit félénk, de nagyon kedves állatka volt. Állatkereskedésből hoztam el. Szuszi hörcsögömnek szerettem volna egy párt. Néhány hétig éltek együtt, majd különszedtem őket, mert voltak piszkálódások, kölyök meg nem... Majd később megpróbáltam a másik fiú dzsungimmal, Cochapiccal összerakni, de Harukichi folyton megverte a fiút. Ezután egyedül élt, de nem is bánta... Majd egy napon, hazaérve a suliból, megnéztem az állataimat, benéztem hozzá is, a sajtházába, majd láttam, hogy máshogy fekszik mint ahogy szokott... Tudtam, hogy valami baj van, mivel már Haruka nagyon öreg volt... elpusztult. :'((

Harukichi volt az első nőstény dzsungim. Emlékét a végsőkig őrizni fogom.

 
Time
 
Mongik :)
 

 Két gyönyörű kölyök vadas dzsungáriai törpehörcsög keresi szerető gazdiját! Együtt is elvihetők, amint elérik a 4 hetes kort.

 
Linkek
 
KisRágcsáló Klub

 
Más állatok
 
Harukichi

 
Chat
 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.