futoeger
futoeger
Névnap^^

 
Törpihörik :)
 
Menü
 
Számláló
Indulás: 2006-09-15
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
YouTube;Vsocial
 
Szavazás
Hogy tetszik az oldal?

Ez a legszuperebb!
Nagyon jo, tanulságos
elmegy
Erre muszáj válaszolni?
fúúj neee
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Akik a képeken vannak...

 

Tengerimalacok:

Gold Spring Amphale

a vörös-fehér nőstény tengerimalac, 2004.11.02-án született (halottak napján:D ) !! Ő egy koronás fajtiszta töfike. Nagyon kedves, nyugodt és szereti a hasát^^. Ő az első malacom. Egyzser már volt fajtagyőztes, az oklevelét lefényképeztem és benne van a Képek-ben!! :) Neki még nem volt alma, s nem is lesz, ahhoz már túl késő van!

Mocsok

Érdekessége: remélem tudjátok, hogy a tengerimalacoknak az első lábukon 4 lábujj van, viszont a hátsóin csak 3! Na itt van a bibi, mert neki mindegyik lábán 4 ujj van és még ráadásul ferde is pöppet szegény! :D De én így szeretem^^. Ő is imádja a hasát és Amphale-val együtt lakik és versenyziki az összes finom falatért!! Kicsit féltékenyek is egymásra... Neki se lesz kölyke...

 

Hörcsög:

Harukichi

Harukichi, egy félénk és kedves nőstény Dzsungáriai törpehörcsög. Őt állatkereskedésből hoztam, hogy egy másik dzsungim párja legyen, Szuszié(X)! Néhány hónapig együtt életk azután szétszedtem őket, mert nem voltak jól meg s kölykük nemszületett... Később egy harmadik fiú hörcsögömmel próbáltam összeszoktatni, Cocaphiccal(X). Vele se működött, Harukichi folyton megverte... Máig egyedül él, de ez nem gond, ugyanis a hörcsögök nem társas lények, ellentétben az egerekkel.

 
Time
 
Mongik :)
 

 Két gyönyörű kölyök vadas dzsungáriai törpehörcsög keresi szerető gazdiját! Együtt is elvihetők, amint elérik a 4 hetes kort.

 
Linkek
 
KisRágcsáló Klub

 
Más állatok
 
Harukichi

 
Chat
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj