futoeger
futoeger
Névnap^^

 
Törpihörik :)
 
Menü
 
Számláló
Indulás: 2006-09-15
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
YouTube;Vsocial
 
Szavazás
Hogy tetszik az oldal?

Ez a legszuperebb!
Nagyon jo, tanulságos
elmegy
Erre muszáj válaszolni?
fúúj neee
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Friss!

 
2008. július 16.

Frissítettem az eladó menüpontot!
Sok szép vadas kölyök dzsungi keresi gazdiját.


2008. május 18.

A kishörcsögök felkerültekaz eladó menüponba!

2008. május 6.

Ma ismét törpehörcsögök születtek!:) Ha már előbújtak a kicsik teszek fel infókat róluk...

Pearl kislány höri érkezett pár napja Ajkáról. :)

Aranyhörcsögünk párt kapott, egy silver grey szatén DS nőstényt.

2008. április 2.

Március 26-án megszületett a 2. törpehörcsögalom!!
Nem tudom hogyan, de lettek kék színű kishörik is.
Tehát a színek: egy vadas, egy kék és egy kék tarka.
Nemüket még nem tudom.
Keresik gazdijukat!!

2008. február 14.

Valentin napi kishörik születtek délelőtt!!! Kék-tarka(WW?) mamától és vadas winter white papától! Minden adatuk később...

2007. december 8.

Egy kínai törpehörcsög párral gazdagodott a tenyészetünk! Nagyon érdekesek, teljesen mások mint a dzsungáriaiak. Hamarosan leírás is készül róluk.

2007. november 25.

 

Neptun és Kókuszegy szörnyű baleset miatt itthagyták ezt a világot...

2007. október 30.

Lökött és a kis kék lányka kaptak egy társat, így hárman élnek a terráriumukban... :)

Egy vadas winter white fiúcska

hörii

2007. Október 14.

Új lakóval bővült a höritenyészet!! Szeptember 30-án érkezett egy kék-tarka(fenekén van egy fehér folt) dzsungi-campbell keverék kislány hörike!! :) Lököttel lakik együtt, remélhetőleg szép utódokkal lepnek meg minket!:)

2007. szeptember 6.

Szept. 1-én vagy 2-án megszületett Neptunék 2. alma!!! De 5 kölyökből sajnos csak egyet találtam élve... Nem voltam itthon, nem tudom mi történhetett a többiekkel, már halva születhettek, összenyomhatták őket esetleg koraszülöttek voltak?
ugyanis eléggé piciknek láttam őket..

De az az egy, egészséges és nagyon élénk! Drukkolunk neki!:)

2007. augusztus 3.

Áttettem ebbe a menübe az "In memoriam" menüpontot az állatos menüből. Régebbi hörikéimről írok benne.

2007. július 8.

  • Felkerültek friss képek az eladó kishörikről, az eladó menüpontba illetve a kölykök képtárba..

2007. június 26.

  • Felkerültek a kishörikről képek az eladó és a képtár menüpontokba. Már nyílnak a szemeik!

2007.június 22.

  • Felraktam a höris menübe is egy eladó menüpontot, amiben már meg is lehet tekinteni a kishörik -egyelőre- az adataikat, ha nagyobbak lesznek képet is teszek fel.

2007. június 15.

  • Már majdnem teljesen elkészült a hörcsögös menü, s felkerült ez a menüpont, amelyben a höris frissítéseket, híreket olvashatjátok!
  • Tegnap Neptun 6 kishörinek adott életet! Ez az első alma!
 
Time
 
Mongik :)
 

 Két gyönyörű kölyök vadas dzsungáriai törpehörcsög keresi szerető gazdiját! Együtt is elvihetők, amint elérik a 4 hetes kort.

 
Linkek
 
KisRágcsáló Klub

 
Más állatok
 
Harukichi

 
Chat
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj