futoeger
futoeger
Névnap^^

 
Törpihörik :)
 
Menü
 
Számláló
Indulás: 2006-09-15
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
YouTube;Vsocial
 
Szavazás
Hogy tetszik az oldal?

Ez a legszuperebb!
Nagyon jo, tanulságos
elmegy
Erre muszáj válaszolni?
fúúj neee
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Csub, a yorkie

Csubakka

Nagyon rég óta vágytam egy kutyusra, de kicsi volt a házunk és a macskák miatt nem lehetett. Majd 2006 augusztusában elköltöztünk egy nagyobb házba, a macskák a régi házban maradtak, ahová a nagymamám költözött. Néhány utcára lakunk a régi házunktól, bármikot meglátodathatom őket... Gondoltam nagyobb ház, nincs macskánk, mért ne lehetne egy kutyánk?! Rokonunk, yorkit tenyészt. Egy napon ellátogattunk hozzájuk, s beleszerettem ebbe a fajtába! Kisméretű, ám mozgékony és jó házban tartani. Az utóbbi azért jó, mert a mi utcánkban sajnos mérgezik az állatokat, de bent, nem bánthatják! Nem sokára születtek kölykök.. És persze nekem kellett egy közülük! :)) 7 hét után, egy napon anyum szól nekem, hogy jött az egyik iskolából levél, nézzem meg (ekkor voltak a felvételi értesítések)! Odamegyek anyumhoz, "Hol, hol van?" Majd meglátok egy állathordozós dobozt, odarohantam, kivettem, s azóta elválaszthatatanok vagyunk! :) Szóval... ebmutatom Csubit:

Csubi, egy fiú yorkibaba, kis csintalan természetével bárkit le tud venni a lábáról... :) Kicsit el van kényeztetve, ugyanis az ágyamon alszik, velem! :) Este néha felkel, ekkor jelzi, hogy wc-znie kell és tegyem le, vagy éppen azzal ébreszt, hogy harapdálja a fülemet, vagyis játszani akar! :) Nagyon kíváncsi a rágcsálókra, de nem bántja őket! Mikor a patkányok verekedtek, ő odafutott hozzájuk, megugatta őket, hogy "Most már fejezzétek be, ne verekedjetek!" Nagyon szép kutya lesz, formás és szépek a rajzolatai. Színe, nem lesz túl világos. Remélem még sokáig velem marad, nagyon szeretetreméltó kölyök!

/képek róla a képtárban tekinthetők meg/

 
Time
 
Mongik :)
 

 Két gyönyörű kölyök vadas dzsungáriai törpehörcsög keresi szerető gazdiját! Együtt is elvihetők, amint elérik a 4 hetes kort.

 
Linkek
 
KisRágcsáló Klub

 
Más állatok
 
Harukichi

 
Chat
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj