futoeger
futoeger
Névnap^^

 
Törpihörik :)
 
Menü
 
Számláló
Indulás: 2006-09-15
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
YouTube;Vsocial
 
Szavazás
Hogy tetszik az oldal?

Ez a legszuperebb!
Nagyon jo, tanulságos
elmegy
Erre muszáj válaszolni?
fúúj neee
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Csub, a yorkie

Csubakka

Nagyon rég óta vágytam egy kutyusra, de kicsi volt a házunk és a macskák miatt nem lehetett. Majd 2006 augusztusában elköltöztünk egy nagyobb házba, a macskák a régi házban maradtak, ahová a nagymamám költözött. Néhány utcára lakunk a régi házunktól, bármikot meglátodathatom őket... Gondoltam nagyobb ház, nincs macskánk, mért ne lehetne egy kutyánk?! Rokonunk, yorkit tenyészt. Egy napon ellátogattunk hozzájuk, s beleszerettem ebbe a fajtába! Kisméretű, ám mozgékony és jó házban tartani. Az utóbbi azért jó, mert a mi utcánkban sajnos mérgezik az állatokat, de bent, nem bánthatják! Nem sokára születtek kölykök.. És persze nekem kellett egy közülük! :)) 7 hét után, egy napon anyum szól nekem, hogy jött az egyik iskolából levél, nézzem meg (ekkor voltak a felvételi értesítések)! Odamegyek anyumhoz, "Hol, hol van?" Majd meglátok egy állathordozós dobozt, odarohantam, kivettem, s azóta elválaszthatatanok vagyunk! :) Szóval... ebmutatom Csubit:

Csubi, egy fiú yorkibaba, kis csintalan természetével bárkit le tud venni a lábáról... :) Kicsit el van kényeztetve, ugyanis az ágyamon alszik, velem! :) Este néha felkel, ekkor jelzi, hogy wc-znie kell és tegyem le, vagy éppen azzal ébreszt, hogy harapdálja a fülemet, vagyis játszani akar! :) Nagyon kíváncsi a rágcsálókra, de nem bántja őket! Mikor a patkányok verekedtek, ő odafutott hozzájuk, megugatta őket, hogy "Most már fejezzétek be, ne verekedjetek!" Nagyon szép kutya lesz, formás és szépek a rajzolatai. Színe, nem lesz túl világos. Remélem még sokáig velem marad, nagyon szeretetreméltó kölyök!

/képek róla a képtárban tekinthetők meg/

 
Time
 
Mongik :)
 

 Két gyönyörű kölyök vadas dzsungáriai törpehörcsög keresi szerető gazdiját! Együtt is elvihetők, amint elérik a 4 hetes kort.

 
Linkek
 
KisRágcsáló Klub

 
Más állatok
 
Harukichi

 
Chat
 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.