futoeger
futoeger
Névnap^^

 
Törpihörik :)
 
Menü
 
Számláló
Indulás: 2006-09-15
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
YouTube;Vsocial
 
Szavazás
Hogy tetszik az oldal?

Ez a legszuperebb!
Nagyon jo, tanulságos
elmegy
Erre muszáj válaszolni?
fúúj neee
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Kérdések
[46-27] [26-7] [6-1]

2009.01.24. 20:40 Idézet
Tisha

 

Hello!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha már tudom a különböző színűeknek a génkódját, hogyan tudom "kiszámolni" milyen utódok várhatóak?

A választ előre is köszi!!


2009.01.24. 10:00 Idézet
Na, örülök, hogy jóban vannak a hörik! :) Lehetnek még kisebb viták, recsegések, de ezek nem szoktak veszélyesek lenni. :) Csak figyeld őket!:) Az, hogy elfogadta nem függ attól, hogy milyen nemű Bizsu. Ha mindketten kifejlett méretűek lesznek, akkor úgyis látod a különbséget. ;) Ha kell, akkor csinálok képet fiú és lány höri fenekéről. :)

2009.01.19. 16:32 Idézet
Beratrix

Szia! ^^

jelentem mindkét hörcsögöm hősiesen kiállta az összeszoktatás próbáját :) Még aznap elfogadták egymást, mikor írtam a baj forrását, csak elfelejtettem vissza írni, meg hát időm sem engedte. Nos Katja (fiú, de eredetileg lányként kaptam) először még maga alá gyűrte szegény Bizsut, az pedig a hátára fordult és úgy jelzett neki... de összekapni már nem kaptak. Kicsit féltem, hogy baj lesz ha Bizsu nem vadas, hanem kék... de ez sem okozott problémát :) Másnap siettem haza a suliból, hogy nem e történt valami probléma, de hála az égnek mindketten rendben voltak :) Azóta együtt alszanak és szoktak együtt kerekezni is... bár gondot jelent nekik, hogy csak 1 kék mókuskerék van.... (igaz van még egy fehér de ők folyton a kékből akarják kitúrni egymást ^^) szóval eddig minden rendben... amúgy az, hogy most jól megvannak, az azt jelenti, hogy Bizsum kislány? ^^ vagy még lehetséges, hogy fiúcska? :S Előre is köszönöm a válaszod!

Bera


2009.01.16. 23:25 Idézet
Összeszoktatásnál fontos, hogy legalább az egyik még kölyök, fiatal legyen. Idősebb höriket nehezebb összerakni. De sajnos dzsungiknál nem olyan egyszerű az összeszoktatás, van amelyik höri elfogad egy párt, mig egy másik megtámadja. Tehát nagyon hörcsögfüggő dolog. És olyan is szokott lenni, hogy az egyik hörit nem fogadja el, mig egy másikkal tök jól együtt tud élni. Nem mindig szokott összejönni, hogy párban tartsuk a dzsungikat. Esetleg megpróbálhatod egy héttel később. De nagyon figyeld őket. Teljesen kitisztitott terráriumban/ketrecben próbáld meg mindenképpen. És fontos, hogy ilyenkor nagyon oda kell figyelni rájuk, nehogy komolyra forduljon a dolog, ha bunyóznak. Ha később se sikerül, akkor ők nem összeillők. Hogy a sráccal mi történhetett, hogy igy elzárkózott, azt látatlanban elég nehéz megmondani. Nem sérült meg? Remélem rendbe jönnek a dolgok náluk.

2009.01.13. 19:09 Idézet
Beratrix

Szia!

Nekem lenne egy kérdésem... van egy dzsungáriai vadas kisfiúm... vagyis már nem is olyan kicsi :) Gondoltam jobban érezné magát ha nem lenn egyedül, így ma vettem mellé egy kék, ha minden igaz akkor lány hörit :) Persze a választásnál ő is ott volt, s nyalogatták egymást... amikor hazajöttünk, a kisfiú már maga alá gyűrte a kislányt, s kicsit össze is kaptak... most külön tettem őket, de szeretném őket minél előbb egymáshoz szoktatni, ehhez kéne segítség... a másik, hogy a kisfiú azóta a sarokban gubbaszt, nem hajlandó kijönni, csak ha zólok hozzá, simogatom... mi lehet a baj? :(

Légszi minél előbb írj!

Beratrix


2008.08.12. 17:14 Idézet

Szia  Gina!
Az lenne a legjobb, ha még abban a szobában lenne, ahol kiszökött. Próbáld meg először ott kutatni. Dióval lehet próbálkozni, azt általában minden egérke szereti. Egyszer elő kell bújnia, csak türelmesen meg kell várni. Figyeld meg hol zörög, kapar.. Nálam ha kiszöknek általában szekrény mögé, alá, fiókok alá szoktak bújni, vagy olyan helyre, ahol sokminden.. doboz vagy akármi van a földön.

Remélem sikerül megfogni!
Zita


2008.08.11. 19:27 Idézet

Szia!

A segítségedet szeretném kérni mivel akadt egy kis probléma az egyik egeremmel.Este a párjával együtt beraktam őket a helyükre és este mikor felkeltem a mozgolódásukra még meg voltak mind a ketten, viszont reggelre  az egyiknek nyoma sem volt .Már átforgattam az egész házat de nem találom.Nem tudsz esetleg vmi jó ötletet amivel elő lehetne csalogatni???( a kedvenc ételével már próbálkoztam).

Előre is köszi :

Gina

 

 


2007.12.23. 14:25 Idézet

Írtam egy e-mailt!

Zita


2007.12.23. 10:39 Idézet

Szia!

 

Láttam, hogy foglalkozol hörikkel is, velük kapcsolatban lenne egy sürgős kérdésem. Tegnap vettem egy dzsungárirai törpehörcsögöt, aki ma reggelre megszült. Sosem volt még lány hörim, ezért nem tudtam, mi az a furcsa hang, amit kiad, és megzavartam. A kicsikhez nem értem hozzá, azonnal visszacsuktam a kalitkát, de azóta sem megy vissza hozzájuk, pedig hallom, hogy hívják. Mit lehet ilyenkor csinálni? Nagyon a szívemre venném, ha miattam nem foglalkozna többet velük. A boltban azt mondták, pár hónapos, ezért gondolom, ez az első ellése.

Még annyi kérdésem lenne, ha esetleg ezek a picik az én hibámból nem maradnának meg, akkor vehetek-e hozzá egy hímet? Elfogadná, vagy egyáltalán hogy lehet őket összeszoktatni?

A válaszodat előre is köszönöm!

E-mail: kiscica@alice.it


2007.12.17. 21:09 Idézet

Szia!
Gratulálok a mongihoz!:))
Lehet, hogy azért nem használja a mókuskereket mert még sosem látott, a szüleitől nem tanulta el. De lehet, hogy egy idő után rájon, mit kell vele csinálnia.. :)
Ha küldesz nekem egy képet a fenekéről, segítek megállapítani a nemét. E-mailban meg megbeszélhetjük, milyen társ kell neki, honnan.... :)

e-mail: kis_fuli@freemail.hu
Zita


2007.12.16. 14:39 Idézet

Sziasztok!

Vettem egy mongit. Nagyon jó arc, de a hülye eladó azt mondta h egyedül is jól érzi magát. Aztán olvastam az oldalatokat :( és szeretnék neki venni 1 társat, h ne legyen magányos, de nem tudom milyen nemű. Ez 1értelműen látszik, csak én vagyok hülye, vagy még olyan kicsi h nem lehet megállapítani? Azért lényeges, mert nem szeretnék kölyköket. 1 napja van nálam és nagyon megkedveltem, de van 1-2 dolog ami aggaszt. Nem használja a mókuskereket. Még új nek a környezet? (gondolom igen) Sokat van a házában, nagyon fél. Remélem ez idővel változni fog. Van viszont 1 jó dolog is evett a kezemből :):) Na a lényeg az h szeretnék még ma venni neki 1 társat, úgyhogy ha van vmi módszer amivel megállapítható a neme akkor légyszi segítsetet!

Előre is köszi Nico


2007.09.30. 22:00 Idézet

Szia!
Az a gond, hogy van egy pár olyan campbell szín, ami ugyanolyan mintha egy dzsungi lenne.. :) Hát leginkább szerintem a viselkedésükben különböznek.. A campbell harapósabb, engem a dzsungik mégnem haraptak meg... továbbá a campbelleknek rossz a látásuk ezért félősebbek (tkp. ezért is harapnak) De ezeknek a fajoknak a megkülönböztetésében nem vagyok túl jó... :)

Zita


2007.09.30. 19:14 Idézet
Hogyan lehet megkülönböztetni a dzsungáriait a cambelltől? Egyáltalán hogy lehet megtudni, hogy milyen törpehörcsög? Gondolom valahol utána lehet nézni. Nekem jó fél évembe telt, mire beazonosítottam, hogy valószínűleg dzsungáriai törpehörcsögöm van.

2007.09.30. 19:12 Idézet

Szegények, sajnos elég rövid életűek. De annyira aranyosak. Meg szörnyen lutri... tudom, ezért kell tenyésztőtöl vásárolni, mert akkor nem beltenyésztett, és már egy kicsit több esélye van a hosszú egészséges életre. :)


2007.09.30. 14:00 Idézet

Szia!
Egy valószínüleg dzsungi-campbell keverék hörim, majdnem 3 évesen pusztult el(1 hónap hiányzott szülinapjáig..)
Egy teljesen dzsungi 2 -2,5 évet élt. És még egy nem volt 1 éves, mikor elpusztult ismeretlen okból..
Szóval 2-2,5 évet élnek átlagban.

Zita


2007.09.28. 22:15 Idézet

Meddig él egy átlag törpehöri? Az enyém nemrég pusztult el, pontban két évesen, de whinter white volt. Kereskedésből vettem, így lehet, hogy beltenyésztett.

Nem volt elhízott, kapott minden héten sajtot-tojást, a legjobb szárazeledellel etettem (legalábbis szerintem Vitakraft hörcsögkaja + emotion), és volt minden nap valami finom zöldég, vagy gyümölcs is a menüjében. :(


2007.08.26. 01:10 Idézet
Jah és az elözö Mercy voltam!:) Sorry.

2007.08.26. 01:04 Idézet
Jahh johh..!!:) Ugy néz ki hogy nekem is lesznek most kis Dzsungik!:) De nemvok benne biztos!! Hányadik naptol lehet rajza látni hogy vemhes? É smiböl? Mert eddig mindenki azt mondja hogy az....de nemtudom!!:) Remélem.:D

2007.08.26. 00:38 Idézet

Szia Mercy! Igen van most dzsungim, az eladóban megtekintheted, Lili az! Még fog nőni szerintem, a bátyja majden 2× akkora! Éééés... Neptun most vemhes, kb. 1 hét múlva fognak megszületni a picik, ha minden rendben lesz! kék és vadas színben.. a vadasok kék hordozók, a kékek bézs hordozók.. Budapesten lakom, a 17. kerületben, de egyébkén a mongis menüben vannak az elérhetőségeim!:)

üdv,
Zita


2007.08.25. 18:14 Idézet
Szia. Érdeklödni szeretnék hogy most neked van kis Dzsungid? És ha igen akkor eladó? Mert én szeretnék még 1 párat. Megkérdezhetem hogy hol is lax? Elöre is köszy. Szijja. Mercy.

[46-27] [26-7] [6-1]

 
Time
 
Mongik :)
 

 Két gyönyörű kölyök vadas dzsungáriai törpehörcsög keresi szerető gazdiját! Együtt is elvihetők, amint elérik a 4 hetes kort.

 
Linkek
 
KisRágcsáló Klub

 
Más állatok
 
Harukichi

 
Chat
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!